dijous, 24 de setembre del 2015

Papallonades estivals amb Papilio

Ara que diem adéu a l'estiu, fem un petit resum del que han estat les activitats de promoció de Papilio.

Un matí a Sant Joan Despí

Al mes de juny la xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Sant Joan Despí ens va convidar a la plantada del Jardí de Papallones al parc urbà de la Fontsanta. Vam tenir l'ocasió de jugar amb els alumnes de les escoles participants i intercanviar experiències i complicitats amb la gent del centre mediambiental l'Arrel. Tot un honor compartir un matí amb els companys del Baix Llobregat.

Aquí (a partir del minut 3:53) trobareu com ho explica la televisió local i aquí el lloc web dels organitzadors.


Terregada de jocs de Terrassa

Amb el caloret que no donava treva, ens vam arribar a l'estranger, a la ciutat veïna de Terrassa, per presentar el joc en companyia de la gent de Landròmina i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Ens vam trobar gent de tota mena, entusiastes del joc com els del club Stas Tarat, algunes vocacions naturalistes amagades, cares conegudes com l'Oriol Comas i en Marius Serra, que també estaven de presentació, i terrassencs de totes les edats amb ganes de jugar.


Kaburi

Llargament esperada, llargament parlada i mai acordada fins a final d'agost, la visita a Kaburi ens venia molt de gust. Tenen un espai de joc molt acollidor, un entorn concorregut i molt interessant (és un dels vèrtexs del Triangle Friki barceloní) i, tot i la tirada evident pel rol i la fantasia, una sensibilitat especial pel joc educatiu i pel món naturalista. Va ser una tarda molt ben aprofitada, de coneixences i promoció per totes bandes.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada