diumenge, 10 de febrer del 2013

Mariposas por la vida

El llibre és una guia visual, amb fitxes de totes les papallones ibèriques. Cada fitxa consta de fotos d'alta qualitat de la papallona en qüestió, un petit mapa de distribució, fenologia, plantes nutrícies i estatus de la UICN.

Aquest llibre va néixer de la desgràcia de perdre Gabino, un amic i company de sortides fotogràfiques, per una cruel malaltia minoritària, l'esclerosi lateral amiotròfia. Quan ja teníem clar que no es podia fer res per ell, vàrem decidir que podíem fer una acció solidària envers qui l’havia ajudat durant la malaltia amb material, suport mèdic i psicològic, en aquest cas la Fundació Miquel Valls. Així va néixer la idea de fer aquest llibre, a mode d'homenatge a Gabino i alhora una acció solidària envers aquesta Fundació.

El llibre, l’hem fet d'una forma molt especial. Molts fotògrafs de papallones han aportat fotos de forma voluntària i hem garantit que tothom estigués representat almenys amb una foto. A canvi, cada autor ha fet una precompra amb la qual s’ha pagat la impressió. Ara, tot el que es pugui obtenir de la venda dels llibres va íntegrament a fer un donatiu a la Fundació Miquel Valls. La tirada és de 2.000 llibres, i un cop realitzades les presentacions de Madrid i Barcelona i enviats els llibres de les precompres ens en resten 1.300 i ja tenim 7.500 euros per al donatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada